Fysioreflex

Een behandeling die elementen uit de acupunctuur en fysiotherapie combineert.
Het geven van druk op de reflexzone van een orgaan, gewricht, spier en/of de reflexzone van het pijnlijke lichaamsdeel aanvullend met kennis vanuit de oosterse geneeswijze maakt dat dit een zeer effectieve behandelmethode en is voor de meest uiteenlopende klachten.

Zwangerschapsreflexologie

Een effectieve, milde en verantwoorde behandelwijze en een heerlijk  moment van rust en aandacht.  Het kan helpen bij bekende zwangerschapskwaaltjes en wanneer de uitgerekende datum verstreken is kan voetreflex worden ingezet om de weeën activiteit te stimuleren.

Neurovoetreflex

Een behandelmethode waarbij de aandacht ligt op de ruggenwervels en de zenuwbanen die hieruit ontspringen. Door het intensief bewerken van de reflexzones van de ruggengraat op de voet kunnen zenuwen die klem zitten worden los gemasseerd. Daarnaast worden alle organen en ook de hersenen intensief meegenomen, waarmee het totale lichaam en ook het zenuwstelsel worden behandeld.

Metamorfose

Metamorfosemassage houdt zich bezig met het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest. Door een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom (reflexzone chakra’s) op voet, hand en hoofd wordt er meer balans gemaakt.

De voeten brengen de chakra’s in beweging, waardoor blokkades losgelaten worden.
De handen zorgen er dan voor dat de vrijgekomen energie gebruikt wordt.

Het hoofd zorgt ervoor dat men bewust is wat er allemaal aan het veranderen is.

Heel belangrijk bij een metamorfosemassage is aandacht zonder oordeel.
Door met je wil te masseren blokkeer je de intuïtie. Onderga je vanuit een houding van verwondering een massage dan kan de levenskracht zijn gang gaan en kan het unieke proces van heelwording zich voltrekken.

Voor wie is een metamorfosebehandeling geschikt?

Mensen met spanningen, psychische klachten, hormonale klachten, tijdens zwangerschap, autisme, ADHD, terminale patiënten.

Lymfedrainage

Het lymfestelsel is een netwerk van vaten. Waar de vaten samenkomen bevinden zich de lymfeklieren. Bij een infectie worden de klieren actief en zetten op. Schadelijke bacteriën worden aangevallen en vernietigd, waarna de gezuiverde lymfestroom uiteindelijk weer in de aders terechtkomt.
Massage van de reflexzones van het lymfestelsel stimuleert de werking.

Voor wie is een lymfedrainage geschikt?

Mensen met vasculaire aandoeningen, aandoeningen van de luchtwegen, reumatische aandoeningen, darmproblemen, esthetische aandoeningen (couperose, cellulitis) en ter genezing na een operatie.